Logo hs-exclusief.nl

Veel zon tijdens Rotterdam The Hague Airport TOEG Open

  •   115 keer gelezen   Sport

Afgelopen zondag was de laatste dag van het TOEG Open tennistoernooi waarbij de finales werden gespeeld. De hele week gingen deelnemers met prachtig zomerweer de strijd aan om de winnaar te worden. Voor de toeschouwers waren het vaak mooie partijen om naar te kijken en er waren dan ook veel belangstellenden die de mensen op de baan stonden aan te moedigen.

Sommige deelnemers die voor het eerst meededen met het TOEG Open keken verbaasd omhoog als een vliegtuig over de baan scheerde op weg naar de landingsbaan. Tennisclub TOEG aan de Weegbreestraat ligt onder de aanvliegroute van de vliegtuigen. Rotterdam The Hague Airport is dan ook hoofdsponsor van dit open toernooi.

Aan de sponsors werd ook dit jaar weer traditiegetrouw een heerlijke sponsorlunch aangeboden. Onder de nieuwe luifel op het buitenterras werden de feestelijk gedekte tafels voorzien van mooi opgemaakte schalen met heerlijke salades en lekkere hapjes. Deze lunch werd geheel verzorgd door vrijwilligers van de tennisclub. Na een mooie toespraak van dank door de secretaris Peter Vonk werd de sponsorlunch voor geopend verklaard. Met een glaasje bubbels erbij stonden de genodigde sponsors even later gemoedelijk hiervan te genieten, terwijl zij de finales konden kijken.

Ook de winnaars van de tenniswedstrijden kregen een feestelijk glaasje bubbels met hun prijs na een kleine toespraak van wedstrijdleider Ad Lagarde. Alle prijswinnaars werden op de foto gezet. Foto's van alle dagen zijn te zien op de website van de tennisclub: www.toeg.nl.

Al met al was het ook dit jaar weer een geslaagd toernooi bij Tennisclub TOEG!